Om oss

Nytt kapittel med TM Kran

TM Kran AS er et nyetablert selskap den 1. januar 2022. Det er avdelingen for mobilkran og spesialtransport i Taraldsvik Maskin AS som er blitt organisert i et nytt selskap. Selskapet etableres sammen med Crane Norway. Taraldsvik Maskin ble etablert i 1989 og har siden starten av 2000-tallet jobbet med mobilkranvirksomhet.

Lokal forankring

Bakgrunnen for etableringen av TM Kran er at man ønsker å skape en solid og kompetent markedsaktør innen kran og spesialtransport i Hålogalandregionen.

TM Kran AS vil med dette opprettholde lokal verdiskaping og lokalt eierskap, samtidig som man trygger arbeidsplasser og øker kapasitet, styrke, maskinpark og kompetanse innen kran og spesialtransport.

Sammen er vi sterkere

Både Crane Norway og Taraldsvik Maskin AS har lang erfaring innen mobilkrantjenester og spesialtransport. Etableringen av TM Kran AS vil øke kompetansen, kapasiteten og satsningen i regionen.

Gjennom historien har vi bygget opp et rykte om at vi løser alt fra A-Å. Vi er alltid løsningsorienterte og ordner det meste innen kran og spesialtransport. Den gode service og vårt ønske om å hjelpe våre kunder med det meste skal vi fortsette med i TM Kran AS. Vi er fortsatt de samme menneskene, men med større maskinpark og mer kompetanse som gjør at vi kan løse enda større utfordringer bedre.

Vi påtar oss de fleste oppdrag innen kran, mobilkran og spesialtransport.

Crane Norway Group

Crane Norway Group er en av landets største aktører innen kran- og transporttjenester. Med våre 350 maskiner og 450 medarbeidere er vi en ledende leverandør. Vi opererer over hele Norge og har avdelingskontor etablert i alle deler av landet gjennom våre Crane Norway selskaper. Hovedkontoret ligger på Sola.

Vår maskinpark er stor og vi skal kunne løse det meste innen løft og transport. Våre medarbeidere har høy kompetanse og vektlegger dine behov som kunde. Vi har erfarne fagfolk og utstyr tilgjengelig hele døgnet – alle dager i uken for å løse våre kunders store og små behov med våre mobilkraner. Vi har et bredt utvalg mobilkraner fra 3 til 500 tonn, beltekraner fra 100 til 650 tonn og lastebilkraner opp til 185 t/m.

Vi prioriterer alltid HMS når vi utfører oppdrag. Det er et massivt fokus på at maskinparken vår skal være miljøvennlig og at vi etterstrebe å være så klimavennlige som mulig. Gjennom å investere i maskinparken så er våre nye maskiner med på å bidra til en mer bærekraftig utvikling.