Mobilkran

TM Kran er en ledende aktør innen løfteoppdrag med over 350 enheter i vår maskinpark.

Dette gir oss mulighet til å bestå alle typer oppdrag, både stor og små.
Vi har gjennom flere år i bransjen utviklet god kompetanse innen området og er løsningsorienterte til utfordringer våre kunder kan møte. Vår moderne og allsidige maskinpark gjør at vi kan utføre oppdrag med høyt fokus på kvalitet og sikkerhet.

Vi har blant annet følgende mobilkraner i vår maskinpark

  • Rought terrain Mobilkran 30-70 tonn
  • All terrain Mobilkran 30-500 tonn

Vi benytter oss av vår egen engineeringavdeling i mer kompliserte og spesielle oppdrag. Da kan du være sikker på at oppdraget blir utført av kompetente maskinførere som griper utfordringen på best mulig måte.
Ved hjelp av våre fleksible, mobile enheter er vi alltid klar for nye utfordringer og finner optimale løsninger på vegne av kunden.

Ønsker du mer informasjon om vår maskinpark?

Hvorfor velge TM Kran?

Våre maskinførere har lang erfaring innen løfteoppdrag, som gjør at du som kunde kan være trygg på at arbeidet blir utført av høyest kvalitet med riktig fokus på sikkerhet. Det er viktig å hyre en tjenesteyter som kan tilby mer enn bare utleie av maskiner, uansett om oppdraget er for privatpersoner, bedrifter eller det offentlige. Hos oss leier du ikke bare maskiner, men personell med lang fartstid innen maskinføring.

Sikkert for deg

Vår ekspertise i bransjen sikrer deg kvalitetsarbeid og et godt fullført resultat. Hos oss er ingen jobb for liten eller for stor! Vi er løsningsorienterte og kan utføre alt fra mindre oppdrag for privatpersoner til komplekse oppdrag for bedrifter. For oss er HMS, din og våre ansattes trygghet høyt prioritert. Våre maskinførere er ISO-sertifiserte og har fokus på sikkert arbeid. Velg en sikker aktør til ditt løfte oppdrag.

Ønsker du mer informasjon eller leie mobilkran med maskinfører?