Kranbil

Kranbil til et hvert oppdrag

Kranbiler er utmerket til lossing, transport og lasting av mindre enkeltkolli. Fleksibiliteten og kapasiteten gjør maskinene i stand til også å håndtere og utføre mer komplekse løfteoppdrag. Vår krankapasitet er fra 30tm til 185tm. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi tilgang til en rekke kranbiler og har derfor den rette til ditt oppdrag. Vår moderne og allsidige maskinpark gjør at vi kan utføre oppdrag med høyt fokus på kvalitet og sikkerhet.

Kranbilene er svært praktiske for alt fra store komplekse løft til mindre enkle løft. Kranbiler er fleksible ved at transport og kran er én og samme maskin – utført effektivt, sikkert og økonomisk.

Har du behov for kranbil med maskinfører eller ønsker du mer informasjon om våre tjenester?

Hvorfor velge TM Kran?

Vi er en foretrukket aktør innen komplekse og avanserte løfteoppdrag med kranbil. Med god fleksibilitet i vårt arbeid bistår vi både mindre oppdrag for privatpersoner til større, mer komplekse løfteoppdrag offentlige og for bedrifter. Vi samarbeider effektivt med andre aktører på tvers av ulike bransjer, og har svært god erfaring med dette.

TM Kran har en av Norges største og mest moderne utstyrsparker innen kranbil og mobilkran. Dette gjør at våre dyktige maskinførere kan utføre alle oppdrag med presisjon og høy sikkerhet.