Velkommen til TM Kran AS

Alt innen løfteoppdrag.
Våre mobilkraner og kranbiler er klare for nye oppdrag.

Vi løfter det til nye høyder

TM Kran AS er en ledende aktør innen løfteoppdrag med 350 enheter i vår maskinpark. Dette gir oss mulighet til å bestå alle typer oppdrag, både stor og små. Vår moderne og allsidige maskinpark gir oss mulighet til å påta oss de fleste oppdrag. Dersom du trenger mobilkran eller kranbil er du kommet til riktig sted.

tm kran
tm kran

Løsningsorientert og kvalitetsbevisst

TM Kran har spesialisert seg på løfteoppdrag som krever mobilkran eller kranbil. Vi er løsningsorienterte og bistår også med annen spesialtransport for våre kunder. Vi har gjennom flere år i bransjen utviklet god kompetanse innen områdene og er løsningsorienterte til utfordringer våre kunder kan møte. Vår moderne og allsidige maskinpark gjør at vi kan utføre oppdrag med høyt fokus på kvalitet og sikkerhet. Kvalitet og sikkerhet har alltid høyeste prioritet både for våre kunder og ansatte.

Større og sterkere

TM Kran var tidligere en del av Taraldsvik Maskin AS. TM Kran er nå et eget selskap med Crane Norway Group AS som ny eier. Vi er fortsatt de samme menneskene, men med større maskinpark og mer kompetanse som gjør at vi kan løse enda større utfordringer.

tm kran